ANTI STRESS ODMOR

anti stress odmor na otoku visu

ANTI STRESS ODMOR

ANTI STRESS ODMOR

Znamo da dugo priželjkujete odmor kakav zaslužujete i konačno malo vremena za sebe , zbog toga Vam nudimo Anti-Stres paket na sunčanom otoku Visu. Došlo je vrijeme za odmor od hladnih zimskih mjeseci, regenerirajte Vaše tijelo i um uz razne radionice,vježbe yoge i meditacije, uz masažu te izlet oko otoka. Zaboravite na Vašu svakodnevnicu i užurban stil života, te doživite i okusite kakav je to život na jednom  mirnom otoku.

 

Gdje ćemo odsjesti?

Pažljivo biramo kuće za odmor u kojima prevladava sinergija prirode, mira i života.

Svi naši smještaji kvalitetni i moderno uređeni, te će Vam pružiti mogućnost da doživite otok Vis na najbolji mogući način.

Što paket uključuje?

Smještaj za 5 dana– ovaj paket uključuje kvalitetan i moderno opremljen smještaj na otoku Visu.

Vježbanje yoge na otvorenom – uz stručno lice vježbati ćete yogu i prakticirati meditaciju na otvorenom. Dopustite prirodi da Vas inspirira, budite jedno sa prirodom.

Radionice s ljekovitim biljem– ovo je izvrsna prilika za naučiti kako napraviti vlastitu kremu ili ulje od ljekovitih biljaka. Još bolje, nakon što napravite vlastiti proizvod možete ga ponijeti kući!

Masaža s ljekovitim biljem– nije tajna da je ljudski dodir moćan, ali naša masaža je posebna jer koristimo ljekovito bilje u kombinaciji! Da, upravo ono ulje i kremice koje ste napravili na prethodnoj radionici, sada će biti korišteno u zdravstvene svrhe jedne opuštajuće masaže.

Radionice zdrave prehrane

Izlet brodom oko otoka Visa

radionice ljekovitog bilja

Zašto izabrati baš ovaj Anti Stress paket?

Samo okruženje otoka  u rano proljeće djeluje umirujuće i opuštajuće na Vaše tijelo. Mediteranska klima će vam pomoći da vratite izgubljen vitamin D, a na  radionicama zdrave hrane ćete naučiti kako brzo i efikanso pripremiti hranu bogatu važnim nutrijentima, te ćete  otkriti čari dalmatinske gastronomije. Vježbe yoge i meditacije će revitalizirat vaše  tijelo. Yoga nam pomaze vratiti gipkost i pokretljivost, dok meditacija umiruje naš um. Kroz bogate  prirodne raznolikosti mediteranskog vrta susresti ćete se  s ljekovitim biljem koje ćete kasnije upotrijebiti na našim radionicama. Osim masaža i radionica uživati ćete u pogledu i mirisu mora dok se budete vozili brodom oko prekrasnog otoka Visa.

Što nudimo?

  • Odmor– odmor je ključan kada govorimo o ovom Anti Stres paketu. Garantiramo Vam da ćete se u Vašu svakidašnjicu vratiti puni energije, obnovljeni i regenerirarani, s novim znanjem i iskustvom, spremni za nove životne pobjede.
  • Sigurnost – sigurnost nam je na prvom mjesu. Naš otok je siguran i zaštićen. Također svi naši djelatnici, treneri i kuhari su ljudi sa višegodišnjim iskustvom koji svoj posao obavljaju marljivo, odgovorno i profesionalno.
  • Proljeće na otoku– otok Vis je otok kojeg krase prirodne i kulturne ljepote. Nevjerojatna raznolikost krajolika nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sve to prati jako ugodna klima.
  • Vježbe Yoge i meditacije- yogu i meditaciju ćemo izvoditi u svrhu rekreacije, opuštanja, tjelovježbe i sve to pod budnim okom naše iskusne učiteljice. Ova vježbe i tehnike će vam pomoći regenerirati tijelo i um.
  • Edukacije- na radionicama s biljkama i zdravom prehranom imat ćete priliku naučit i informirat se kako u današnje ubrzano vrijeme pripremiti hranu bogatu vitaminima, te kako samii napraviti prirodnu kozmetiku.

Rezervacije:

Rezervirajte Vaš odmor iz snova na vrijeme!

 

Komentari

Prvi komentirajte “ANTI STRESS ODMOR”

× WhatsApp chat