OBITELJSKI PAKET

obiteljski paket

OBITELJSKI PAKET

OBITELJSKI PAKET

 

Uvjereni smo da vaša želja za putovanjem i avanturom ne prestaje samo zato što imate djecu, stoga su upravo proljetni praznici idealno vrijeme za kvalitetno druženje s vašim najmilijima.

Obiteljska putovanja otvaraju djeci nove vidike,  pružaju im priliku za upoznavanje novih kultura, jezika i djece diljem svijeta. Djeca su slobodnija u izražavanju novih interesa, a međuostalom , sve je puno uzbudljivije kada si dijete!

Ovdje nismo zanemarili ni Vaše potrebe i želje kao roditelj, te smo osmislili idealan paket u kojem ćete se moći i Vi odmoriti i opustiti na način koji zaslužujete.

Upoznati sa svim Vašim potrebama nastojimo spojiti odmor i zabavu, uz mirise mora, toplinu sunca i sve to na prekrasnom otoku Visu.

Zašto odabrati Obiteljski paket?

Ukoliko ste u potrazi za proljetnim odmorom i imate djecu, naš petodnevni paket je idealan za Vas.  Pružamo vam zanimljive izlete brodom, bicikliranje po otoku, posjet Modroj špilji  i Istraživačke ture u kojima vas vodimo kroz najzanimljiviji dio otoka.  A kao poseban dodatak paketu su animatorica i  dadilja koja će vam biti na raspolaganju jedno popodne.

Gdje ćemo odsjesti?

Pažljivo biramo smještaj koji je prilagođen djeci , najčešće su to obiteljske kuće ili apartmani koje se nalaze blizu centra.  Svi naši su smještaji  moderno opremljeni, visoke kvalitete, te posjeduju sve potrebne stvari za duži boravak.

Što paket uključuje?

Smještaj-mi biramo za Vas smještaj koji je prilagođen djeci i koji se nalazi u centru grada.

Biciklističke ture- za sve ljubitelje biciklizma otok Vis je pravi mali raj. Na raspolaganju imate 25 biciklističkih ruta; od makadamskih putova savršenih za brdski biciklizam do asfaltiranih i šumskih cesta. Provozajte se uz zadivljujuće krajolike, a kada se umorite možete se okrijepiti u tradicionalnim  konobama.

Izlet brodom do Modre špilje- imati ćete priliku voziti se brodom, te uživati u zapanjujućim krajolicima našeg lijepog otoka Visa. Također ćete posjetiti Modru špilju- napoznatiju turištičku atrakciju na otoku, koja je poznata po svojoj plavoj svejtlosti.

Dječjeg animatora- zabavni program za djecu

Dadilju- jedno popodne na sat,dva imati ćete slobodno samo za sebe i Vašeg partnera. Da Vaša djeca budu na sigurnom pobrinit će se dadilja.

Što nudimo?

  • Sigurnost – sigurnost nam je na prvom mjesu. Naš otok je siguran i zaštićen. Također svi naši djelatnici, animatori, vodiči su ljudi sa višegodišnjim iskustvom koji svoj posao obavljaju marljivo, odgovorno i profesionalno.
  • Proljeće na otoku– otok Vis je otok kojeg krase prirodne i kulturne ljepote. Nevjerojatna raznolikost krajolika nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sve to prati jako ugodna klima.
  • Zabavu– uz naše animatore i vodiče upoznati ćete novi način zabave
  • Odmor-osim zabave pružamo i odmor od svakodnevnice na kojem ćete zaboraviti na sve svoje brige (malo više o odmoru i opuštanju)
  • Nezaboravno iskustvo– svaki trenuci kvalitetno provedeni s obitelji su neprocijenjivi i vječno se pamte.

Rezervacije:

 

Komentari

Prvi komentirajte “OBITELJSKI PAKET”

× WhatsApp chat