OTOČKI AKTIVNI ODMOR

aktivni odmor

OTOČKI AKTIVNI ODMOR

Treba vam malo sunca nakon hladnih zimskih mjeseci? Spakirajte najnužnije i krenite na put. Vodimo Vas na otok Vis u sunčanu Dalmaciju, gdje ćete provesti nekoliko nezaboravnih dana punih avanture.

Nudimo Vam paket Otočki Aktivni Odmor, primjeren za sve one koji imaju malo avanturističkog duha te su ljubitelji sportskih aktivnosti. Povedite svoju obitelj, prijatelje, partnera ili dođite sami te upoznajte otok Vis na jedan posve drugačiji način.

Zašto odabrati paket Otočki Aktivni Odmor?

Ukoliko ste u potrazi za proljetnim odmorom, a po prirodi ste znatiželjni, aktivni i volite se rekreirat, onda je ovo idealan odmor za Vas. Ovaj paket je za sve ljubitelje aktivnog turizma koji žele uživati u toplom proljeću i raznolikom krajoliku otoka Visa.

 

izlet s brodom
Što paket uključuje?

  • Smještaj– paket traje 5 noćenja i uključuje smještaj. Pažljivo biramo smještaj visoke kvalitete koji zadovoljava kriterije svakog gosta.
    Smještaj je moderno opremljen, najčešče se nalazi u centru te ima prekrasan pogled. Sobe su također elegantno uređene za potpuni doživljaj.
  • Biciklističku turu– za sve ljubitelje biciklizma otok Vis je pravi mali raj. Na raspolaganju imate 25 biciklističkih ruta; od makadamskih putova savršenih za brdski biciklizam do asfaltiranih i šumskih cesta. Provozajte se uz zadivljujuće krajolike, a kada se umorite možete se okrijepiti u malim seoskim konobama.

 

biciklistička tura

  • Vinsku turu– ovaj paket uključuje i degustaciju vina, isprobat ćete poznata vina lokalnih proizvođača te se sami uvjeriti u njihovu kvalitetu.
  • Izlet s brodom – imati ćete priliku voziti se brodom te uživati u zapanjujućim krajolicima otoka Visa. Također ćete posjetiti Modru špilju- napoznatiju turištičku atrakciju na otoku.
  • Kajaking– Istražite Vis na jedan drugačiji način. Uživajte u pogledu na male brojne otoke i hridi otkrijte neistražene ljepote skrivenih uvala, morskih špilja i napuštenih vojnih baza. Otok Vis zasigurno je jedna od najatraktivnijih kajak destinacija na Jadranu.

 

Što nudimo?

Rekreaciju – obećavamo Vam da ovo neće biti statičan odmor, već jedan rekreativni odmor prepun malih avanturau kojima će uživati cijelo društvo.
Proljeće na otoku– otok Vis je otok kojeg krase prirodne i kulturne ljepote. Nevjerojatna raznolikost krajolika nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sve to prati jako ugodna klima u kojoj bujaju mediteranski vrtovi prepuni ljekovitim biljem. Zabavu- budite sigurni da će vam ovaj odmor donijeti predivne trenutke sa svojim društvom pune zabave i lijepih uspomena
Odmor-osim zabave pružamo i odmor od svakodnevnice, dane provedene u proljentim otokčkim trenucima i sasvim drugačijim dnevnik aktivnostima.

Rezervacije:
Rezervirajte vaš paket na vrijeme!

 

Komentari

Prvi komentirajte “OTOČKI AKTIVNI ODMOR”

× WhatsApp chat