All in 1 day

60,00 €

Učitavam karte

Tip aktivnosti : Dnevna aktivnost
Polazak u : 8:30
Trajanje : 8 sati
Maksimalan broj osoba : 20
Dodatne usluge : *Karte za Modru špilju nisu uključene u cijenu. Minimum 4 osobe
Osoba:
Djeca:

Rezerviraj sada

Rezervacija za All in 1 day

Pošaljite

Vaša rezervacija:

Opis

All in 1 day

Vis je otok iznimne ljepote – to je dobro znano. Teže je reći što je ljepše; njegove brojne plaže, dobro poznate kao i one skrivene, ili njegova unutrašnjost, bogata vinogradima i obiteljskim gospodarstvima. S ovom turom vam nudimo mogućnost da upoznate najbolje od oba svijeta u danu koji ćete sigurno zapamtiti!

 

Modra špilja

Naše putovanje počinje u Komiži, šarmantnom ribarskom gradiću, odakle ćeno se gliserom zaputiti do Biševa i uvale Mezoporat. Tu ćemo se prekrcati na manje brodice pasare s kojima ćemo ući u Modru špilju. Njene azurne vode ostavit će vas bez daha, a prirodna ljepota špilje nagnat će vas da ju ponovno posjetite.

Hum

Nakon ugodne vožnje obalnom cestom od Komiže prema unutrašnjosti penjemo se na Hum, najviši vrh otoka (567 m). Preporučamo vam da ponesete svoj fotoaparat sa sobom – između ljepota obalnog krajolika i nevjerojatnog pogleda s Huma, imat ćete brojne prigode za stvaranje savršenih slika!

Rukavac

Kratka vožnja kroz vinorodna polja u unutrašnjosti Visa dovest će nas do Rukavca, malog sela smještenog na jugu otoka. Odavde ćemo krenuti na kratku vožnju brodom do dvije svjetski poznate atrakcije – Stinive i Zelene špilje.

Uvala Stiniva

Stiniva je u 2016. godini proglašena najljepšom plažom Europe – već i sam ulazak u uvali pokazati će vam zašto. Uvala je nastala urušavanjem špiljskog svoda što joj je dalo jedinstven oblik, a kupanje u njoj pružit će vam nezaboravno iskustvo.

Zelena špilja

Nakon plivanja u uvali Stiniva, brod će vas prevesti do sljedeće viške znamenitosti – Zelene špilje. Međuigra sunca i mora zadivit će vas, tim više što ovdje možete zaplivati u smaragdno zelenom moru.

Povratak u Rukavac

Na kraju dana prepunog aktivnosti vratit ćete se u Rukavac, odakle ćemo vas s našim prijevozom vratiti u Vis

 

Trajanje izleta: 8 sati

Polazak: 8:30

Cijena: 500 kn/osoba*

*Karte za Modru špilju nisu uključene u cijenu. Minimum 4 osobe

Recenzije

Aktivnosti u blizini All in 1 day

× WhatsApp chat