Učitavam karte

Tip aktivnosti : Dnevna aktivnost
Polazak u : 10:00h
Trajanje : 6 sati
Maksimalan broj osoba : 7
Dodatne usluge : U cijenu je uključen prijevoz s autom i brodom. Minimalan broj osoba je 3, a maksimalan 7. Za veće grupe zatražite ponudu.
Osoba:

Rezerviraj sada

Rezervacija za Budihovac

Pošaljite

Vaša rezervacija:

Opis

Budihovac

Otok Budihovac sa jednom od najljepših laguna na Jadranu. Nalazi se nasuprot uvale Milne i Zaglava.Nekoliko minuta sa brodom i tu ste. S jedne strane otoka je bijela šljunčana plaža, a s druge strane Mali Budihovac i hrid Sanak. More je tu kristalno bistro, a ljepoti ovih plaža ne mogu odoljeti nautičari koji se često usidre baš u njegovim uvalama. Na otočiću su ostaci starog ljetnikovca. Tu barba Pave drži svoje ovce i brine se o svom vinogradu, a otok je poznat po čuvenoj sorti Malog Plavca.

Polazak: 10:00h

Povratak: 16:00h

Opis: Polazak autom iz grada Visa do uvale Milna. Iz Milne se brodom prvo ide u posjet Zelenoj špilji na otoku Ravniku. Vožnja brodom do Budikovca. Slobodno vrijeme za kupanje i ručak. Povratak u uvalu Milna gdje će vas čekati prijevoz natrag u Vis.

Trajanje izleta: 6 sati

Cijena po osobi: 220 kn

* U cijenu je uključen prijevoz s autom i brodom. Minimalan broj osoba je 4, a maksimalan 7. Za veće grupe zatražite ponudu.

 

Recenzije

Aktivnosti u blizini Budihovac

× WhatsApp chat