Turističko ronjenje

80,00 €

Učitavam karte

Tip aktivnosti : Dnevna aktivnost
Trajanje : 2-5
Maksimalan broj osoba : 10
Dodatne usluge : Izleti brodom oko otoka i najam borda za dnevne aktivnosti.
Osoba:
Djeca:

Rezerviraj sada

Rezervacija za Turističko ronjenje

Pošaljite

Vaša rezervacija:

Opis

Ronjenje na otoku Visu veličanstven je doživljaj!

Turističko ronjenje

Turističko ronjenje je program za certificirane ronioce kojima će viško podmorje otkriti svoje brojne zadivljujuće ronilačke lokacije prikladne za početnike kao i za iskusne ronioce.
Podvodni viški krajolici su vrlo raznoliki i privlačni: okomite stijene prekrivene šarenimkolonijama spužvi i koralja, tuneli i špilje te u pličinama veliko kamenje i prekrasne podvodne formacije. Najveća zanimljivost viškog otočja su olupine brodova i aviona iz XX stoljeća te grčke i rimske amfore u blizini otoka Hosta i hrid Krava – tragovi antičkih brodoloma.
Svaki dan raspored ronilačkih izleta sadrži dvije ture ronjenja prilagođene vremenskim uvjetima te kvalifikacijama sudionika.
Tura I (početak u 8.00 -9.00) – izlet za 2 zarona – trajanje oko 5 sati
Tura II (početak u 14.00 – 15-00) izlet za 1 ili 2 zarona – trajanje oko 3-4 sata.
Ronjenje vode iskusni certificirani voditelji ronjenja u grupama od 2 do 4 sudionika. Zaron traje oko 45 do 50 minuta . Osim ronjenja sa broda organiziramo i ronjenja sa obale.
Posebno zanimljivo je noćno ronjenje. U ronilačkim izletima mogu sudjelovati i neronioci koji tijekom plovidbe brodom mogu uživati u prekrasnim rajolicima , sunčati se i kupati u moru a i probati snorkeling tj. plivanje sa maskom, perajama i disalicom. Na brodu nudimo kavu, čaj te čajne keksiće.
Dva ronjenja s broda: 80 EUR / 600 HRK,
Jedno ronjenje s broda: 50 EUR / 375 HRK
Jedno ronjenje s obale: 35 EUR / 265 HRK
Izlet brodom za neronioca: 15 EUR / 110 HRK
Iznajmljivanje opreme (odijelo, regulator, prsluk, računalo): 25 EUR / 190 HRK

Napomena: Prije nego sudionik pristupi programu obavezno mora ispuniti upitnik o zdravstvenom stanju u kojem izjavljuje da ne boluje od bolesti koje onemogućuju ronjenje: astma, plućne bolesti, epilepsija, dijabetes, problemi sa srcem, visoki krvni tlak, problemi sa izravnavanjem tlaka te doživljeni kirurški zahvati na otvorenom prsnom košu ili lubanji. U slučaju pojavljivanja bilo
kojih od navedenih zdravstvenih problema neophodno je priložiti liječničku potvrdu o nedostatku kontraindikacija za ronjenje.

Recenzije

Aktivnosti u blizini Turističko ronjenje