VIKEND NA OTOKU VISU

kratki izlet na otoku

VIKEND NA OTOKU VISU

VIKEND NA OTOKU VISU

Želite li upoznati cijeli otok ali imate samo malo vremena? Na pravom ste mjestu. Upravo naš paket „Vikend na otoku Visu“ Vam nudi mogućnost da doživite sve čari otoka u samo dva dana!

Žašto izabrati baš ovaj paket?

Ukoliko nemate vremena za veliki odmor a željeli bi ste obići i vidjeti što više na otoku Visu, ovo je idealan paket za Vas. Nudimo vam smještaj za dva dana, degustaciju vina, izlet brodom oko otoka i posjet Modroj špilji, zatim safari na otoku kako bi istražili zajedno i najskrivenije lokacije na njemu.

Što paket uključuje?

Smještaj– nevažno dolazite li sami, s obitelji, prijateljima ili partnerom mi imamo u ponudi adekvatan smještaj za Vas. Naši smještaji su visoke kvalitete potpuno opremljeni za Vaš kratki boravak u njemu.

Izlet brodom oko otoka – odlična prilika za upoznavanje otoka Visa, tura uključuje posjet najvećoj turističkoj atrakciji- Modroj špilji.  Modra špilja se nalazi na istočnoj strani otoka Biševa, a sam naziv „modra „ dobila je po sunčevoj svjetlosti koja stvara karakterističnu plavu boju.

Degustacija vina– probat ćete najkvalitetnija vina lokalnih proizvođača.

Vojna tura– ovo je jedna zanimljiva tura koja će u vama probuditi avanturistički duh.  Posjetiti ćete nekoliko lokacija, a jedna od njih je i tunel dugačak čak 400m.  Svratit ćete i do Titove špilje i popeti se na najviši vrh otoka Visa-Hum.  Vrh se nalazi na visini od 587 metara nadmorske visine, sa koje se pruža zadivljujući pogled na panoramu Komiže i obližnje otoke.

modra špilja

Što nudimo?

  • Prirodne ljepote– otok Vis je otok kojeg krase prirodne i kulturne ljepote. Skrivene uvale, otoci i otočići, pješčane plaže nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
  • Ugodna klima-otok Vis ima mediteransku klimu, pa ćete se osjećati vrlo ugodno u koje god doba godine došli.
  • Nezaboravno iskustvo– svaki trenuci kvalitetno provedeni s vašim najmilijima na ovom magičnom otoku su neprocijenjivi i vječno se pamte.

 

 Rezervacije:

Rezervirajte vaš paket na vrijeme!

Komentari

Prvi komentirajte “VIKEND NA OTOKU VISU”

× WhatsApp chat